2012. szeptember 19., szerda

Őszi Újdonságok - 4. forduló

AGAVE KIADÓ


Lassan véget ér a játék, hisz már a 4. fordulónál tartunk!

Az 4. forduló főszereplője: az Agave Kiadó.

Azok kedvéért, akik most kapcsolódnak be a játékba, röviden leírom a szabályokat:

 1. Ebben a bejegyzésben 10 állítást olvashatsz az Agave Kiadóval, a kiadó könyveivel kapcsolatban. Minden egyes állítás esetében el kell döntened: IGAZ vagy NEM IGAZ.
 2. Bónuszkérdés: Az Agave Kiadó melyik őszi újdonságát szeretnéd megnyerni?
 3. A válaszokat küldd el a gicaolvasgat@gmail.com e-mail címre legkésőbb 2012. október 07. éjfélig. A tárgyba írd be légyszi: Őszi Újdonságok - 4. forduló.

A játék 5 fordulóból áll, a következő szeptember 19-én jön egy másik kiadóval. Akár mindegyik fordulóban játszhatsz, de egy fordulóban csak egyszer.
A végén egy nyertes lesz, aki azt a könyvet kapja meg tőlem ajándékba, amelyet az e-mailben megjelölt. Amennyiben a nyertes több fordulóban is játszott, akkor Ő dönti el a megjelölt könyvek közül melyiket kéri.

Egy kis segítséget találsz a kiadó honlapján, blogján, webshopjában, illetve facebook oldalán.

IGAZ vagy NEM IGAZ?

1. A budapesti kiadó palettáján nemcsak felnőtteknek szóló regények, hanem gyermek- és ifjúsági könyvek is megtalálhatóak.
2. Gyermekeknek szóló könyveiket Roger Hargreaves Mr. Men-sorozata képviseli, melynek egyik része a Miss Pamacs.
3. Egyik sikerszerzőjük Baráth Katalin, akitől az eddig három részből álló Dávid Veron-sorozatot olvashatjuk.
4. Várhatóan októberben jelenik meg legújabb történelmi krimijük, mely S. J. Parris Eretnek című könyve.  A viktoriánus Angliában játszódó történetben Giordano Bruno kettős küldetéssel érkezik Oxfordba, ahol munkáját nem várt, drámai fordulatok is nehezítik.
5. Idén őszi megjelenés az Egy tökéletes kém, mely John le Carré talán legkiválóbb regénye. Az író könyveit előszeretettel filmesítik meg. Film készült pl. Az elszánt diplomata című könyvéből is.
6. A tervek szerint novemberben érkezik Laurell K. Hamilton Anita Blake-sorozatának újabb kötete Elnyel a sötétség címmel.
7. Pintér Bence és Pintér Máté szerzőpáros első könyve az ifjúsági regények palettáját színesíti majd. A szivarhajó utolsó útja alternatív történelmi kalandregény, melyhez trailer is készült.
8. Georgina Kincaid története is folytatódik a kiadónál. A sorozat 2. kötete A szukkubusz éjszakája címmel fog megjelenni.
9. Népszerű írójuk Neil Gaiman, akinek eddig öt könyve jelent meg a kiadó gondozásában. A legutolsó Amerikai istenek címmel.
10. A kiadó webshopjában a könyvek mellett, akár pólót vagy bögrét is vásárolhatsz.

Jó szórakozást!

0 megjegyzés: