2012. szeptember 5., szerda

Őszi Újdonságok - 2. forduló

KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ


Eltelt egy hét, itt a játék 2. fordulója!

Az 2. forduló főszereplője: a Könyvmolyképző Kiadó.

Azok kedvéért, akik most kapcsolódnak be a játékba, röviden leírom a szabályokat:

1. Ebben a bejegyzésben 10 állítást olvashatsz a Könyvmolyképző Kiadóval, a kiadó könyveivel kapcsolatban. Minden egyes állítás esetében el kell döntened: IGAZ vagy NEM IGAZ.
2. Bónuszkérdés: A Könyvmolyképző Kiadó melyik őszi újdonságát szeretnéd megnyerni?
3. A válaszokat küldd el a gicaolvasgat@gmail.com e-mail címre legkésőbb 2012. október 07. éjfélig. A tárgyba írd be légyszi: Őszi Újdonságok - 2. forduló.

A játék 5 fordulóból áll, a következő szeptember 12-én jön egy másik kiadóval. Akár mindegyik fordulóban játszhatsz, de egy fordulóban csak egyszer.
A végén egy nyertes lesz, aki azt a könyvet kapja meg tőlem ajándékba, amelyet az e-mailben megjelölt. Amennyiben a nyertes több fordulóban is játszott, akkor Ő dönti el a megjelölt könyvek közül melyiket kéri.

Egy kis segítséget találsz itt és itt a blogon, a kiadó márkaboltjának oldalán, illetve a facebookon.

IGAZ vagy NEM IGAZ?

1. A kiadó 2000-ben  kezdett el gyermek és ifjúsági irodalommal foglalkozni, s mára már ifjúsági irodalomban az egyik legerősebb, legválogatottabb kínálatot nyújtják.
2. Évente meghirdetik a Jonagold Könyvmolyképző elnevezésű levelező játékot általános iskolások számára.
3. A kiadó különleges szolgáltatása a Jókönyv-garancia. Minden könyvükre garanciát vállalnak. Ha nem tetszett a könyv, vissza lehet küldeni, s cserébe még könyvvásárlási kupont is adnak.
4. Arany Pöttyös könyveik az ifjúságnak, Vörös Pöttyös könyveik inkább a felnőtt olvasóknak szólnak.
5. Gyermekkönyveik között olvashatunk a Lesbőltámadó Ruhaszárítókötélről, amely PomPom meséinek legújabb, 10. része.
6. A Fekete Macska Regénytárban jelennek meg Richard Castle könyvei. A Hőhullám után idén ősszel a Gyilkos hőség című regényét adja ki a kiadó.
7. Az őszi újdonságok közé tartozik Colleen Houck A tigris átka című könyve, mely egy sorozat nyitó kötete. Főhőse Kelsey Hayes, aki egy többszáz éves indiai átkot próbál majd megtörni egy Ren nevű fehér tigrissel.
8. Simone Elkeles trilógiájának második kötete is idén várható, melyben a középső Fuentes testvért, Luist is utoléri a szerelem.
9. A Vörös Pöttyös könyvek közé tartozó Végzet Ereklyéi sorozatból film készül. A forgatást már megkezdték, a két főszereplő Lily Collins és Jamie Campbell Bower.
10. A kiadó egyik magyar írója Benina. Bíborhajú sorozatából már két rész is megjelent, míg a magyarok kalandozásának idején játszódó Farkasok nemzetségéből csak egy.

                                                                                Jó szórakozást!

0 megjegyzés: