2012. szeptember 22., szombat

Folyt. köv. (10)

 Joss Stirling - Benedict sorozat


Joss Stirling - Sky - Lélektársak
Sorozat: Benedict 1.

Műfaj: ifjúsági, romantikus, paranormál
Kiadó: Manó Könyvek
Eredeti ár: 2990 Ft
Várható megjelenés: 2012. október 25.

Fülszöveg: Sky egy kicsit zárkózott, szorongó tizenhat éves lány, aki túlságosan jól tudja, milyen érzés kívülállónak, idegennek lenni valahol. Mikor Londonból Coloradóba költözik kissé különc nevelőszüleivel, megtapasztalja milyen egy tipikus amerikai középiskola, és milyen egy nem tipikus fiú. Zed Benedict jóképű, tehetséges, minden lány álma, csak épp sötét titkok veszik körül.

Aztán Sky egy hangot hall a fejében… Az Ő hangját. És Zed is hallja, érti az ő válaszait, amiket még ki sem mondott. Mi ez az egész? Kik a savantok, és létezik olyan, hogy lélektárs? Sky hiszi is, nem is, amíg mélyen belül fel nem éled benne egy képesség, amitől már rég meg akart szabadulni. Valami, amitől egész életében félt...
A múltjában árnyak üldözik, és a jövőjét gonosz erők fenyegetik, Skynak pedig szembe kell néznie a sötéttel, még ha ez azt is jelenti, hogy le kell mondjon arról, amit a szíve diktál... 

Természetfeletti képességek, szövevényes összeesküvés és két kamasz szerelme - a trilógia első része, a világsiker után, végre magyarul is!

Miért érdekel?

Amikor legelőször megláttam, hogy meg fog jelenni ez a könyv, már akkor megfogott benne valami. Pedig, hogy őszinte legyek, kicsit már besokalltam az ifjúsági regényektől. Ettől mégis várok valami újat, többet, mást, mint az eddigiek. Hm, majd kiderül, hogy érdemes volt-e bíznom benne.
Az mindenesetre már most tetszik, egy új témát dolgoz fel az írónő, és hogy mindegyik résznek más-más a főszereplője.
Ha kíváncsi vagy, akár bele is olvashatsz a regénybe itt! Várhatóan folyamatosan frissülő infókat találsz majd a sorozat facebook oldalán.

A sorozat részei:

1. Finding Sky - Lélektársak
2. Stealing Phoenix - ? (várható magyar megjelenés: 2013. tavasz)
3. Seeking Crystal - ? (várható magyar megjelenés: 2013. ősz)


0 megjegyzés: