2012. szeptember 4., kedd

Hamarosan

A Könyvmolyképzős őszi újdonságok közül várhatóan októberben-novemberben jelennek meg a következő könyvek. Bár már most a megjelenés dátumával kicsit bajban vagyok, mert a kiadó oldalán az első kettőnél átírták szeptember 30-ra. Na, majd meglátjuk.


Claudia Gray - Balthazar
Műfaj: ifjúsági, urban fantasy, romantikus
Sorozat: Evernight spin-off
Eredeti ár: 2999 Ft ill. 3999 Ft
Várható megjelenés: 2012. október 30.

Fülszöveg: Balthazar, a vámpír több száz éve egyedül van - szövetséges és szerelem nélkül. Ideje szembenézni a múltjával, és a szíve szavát követni végre. Amikor beleegyezik, hogy megvédi Skye Tierney, az egykori Evernight Akadémia halandó diákja életét, még nem tudja, milyen veszélyes játékba keveredik. Skye újonnan felfedezett természetfeletti képességei magukra vonják a gonosz, csábító vámpír, Balthazar és a családja gyilkosának figyelmét is. A nagy hatalmú vámpír most azt tervezi, hogy Skye tehetségét a saját gonosz céljai eléréséhez használja ki. Balthazar bármit megtenne, hogy megállítsa Redgrave-et, és beteljesedjen régóta táplált bosszúvágya. Miközben Skye és Balthazar együtt szállnak szembe a gonosszal, közelebb kerülnek egymáshoz, mint valaha gondolták.

Kelley Armstrong - Leszámolás
Sorozat: Sötét erő trilógia 3.
Műfaj: ifjúsági, fantasy
Eredeti ár: 2999 Ft ill. 3999 Ft
Várható megjelenés: 2012. október 30.

Fülszöveg: Kelley Armstrong nagy sikerű Sötét erő trilógiájának hihetetlenül izgalmas befejezése.
A tizenöt éves Chloé Saunders hétköznapi életet szeretne élni. Nem adatik meg neki. Chloé ugyanis genetikai módosítás áldozata, olyan nekromanta, aki akarata ellenére képes felébreszteni a holtakat. Chloé, és hasonszőrű, különleges tehetséggel megáldott (vagy inkább elátkozott?) társai az életüket mentik a pokoli szervezettől, amelyik létrehozta őket. És, ha mindez nem elég, Chloé gyengéd érzései a testvérpár - Simon, a kedves varázsló, és bátyja, Derek, az annyira nem kedves vérfarkas - iránt összezavarják a fejét. Ráadásul az a szörnyű gyanúja, hogy szíve mindinkább a vérfarkas felé hajlik. Kétségtelenül nem hétköznapi történet!

Sarah Addison Allen - A Cukor Királynő
Arany Pöttyös Könyvek
Eredeti ár: 2999 Ft ill. 3999 Ft
Várható megjelenés: 2012.október.30

Fülszöveg: Josey Cirrini három dologban biztos: a tél a legkedvesebb évszaka, az Déli Szépség tökéletes ellentéte, és kedvenc ételei között van az összes édesség. Mikor Josey az anyja eseménytelen házába költözik, az egyetlen vigasza egy rakat édesség és a romantikus történetek, amik segítségével elmenekülhet az éjszakába. Egészen addig, míg meg nem ismeri Della Lee Bakert, egy részben a végzet, két részben a tündér keresztanya. Della Lee kitartó szeretetével Josey addigi élete kiszélesedik. Még a Chloe Finly-vel is össze kapcsolódik, aki megmagyarázhatatlanul feltűnik a könyveivel, mikor szükség van rá – és akinek kapcsolata van Josey álmainak alakjával. Josey hamarosan egy olyan életet kezd élni, ahol a piros szín egy ijesztő hatalom, és ahol az indulattal tojást lehet sütni, mégpedig a dobozban is. 
Meleggel, értelemmel és egy kevéske varázslattal csordultig telve, itt a lenyűgöző mese a barátságról, szeretetről – és a mindennapok elbűvölő lehetőségeiről.


Sarwat Chadda - Éjistennő
Sorozat: Billi SanGreal 2.
Műfaj: ifjúsági, fantasy
Eredeti ár: 2999 Ft ill. 3999 Ft
Várható megjelenés: 2012. november 30.

Fülszöveg: Szinte még magához sem tért legjobb barátja, Kay halálából, ám Billire máris újabb feladat vár: a templomosoknak vérfarkasok ügyében kérik segítségét. De ilyen vérfarkasokkal Billinek még nem akadt dolga. Úgy nevezik magukat: polenyicá-k, azaz férfiölők. Kelet-Európa ezen ősi harcosnőit évszázadok óta halottnak vélték. Azonban előmerészkedtek, és most a tavasz gyermekére vadásznak, egy olyan nagy hatalmú orákulumra, aki elindíthatja a Hármastelet, vagyis az emberiség teljes pusztulását okozhatja. Hogy kiszabadítsa a tavasz gyermekét, és megmentse a világot, Billinek el kell nyernie egy fiatal orosz katona, Ivan Romanov bizalmát, aki senkiben sem bízik, pláne nem a lányban. A folklór és a mítosz rémisztő valósággá válik ebben a lélegzetelállító kalandban, amelynek története az időből lassan kifutó világról szól. És Billi SanGrealról, mert egyedül ő mentheti meg.

Rachel Hawkins - Hex Hall
Sorozat: Hex Hall 1.
Műfaj: ifjúsági, fantasy
Eredeti ár: 2999 Ft ill. 3999 Ft
Várható megjelenés: 2012. 10. 30. vagy 11. 10.

Még nincs se magyar borító, se fülszöveg. Szerintem nincs nagy esély rá, hogy ősszel megjelenik. Pedig már tavalyra ígérte a kiadó. Kár.


0 megjegyzés: