2012. június 23., szombat

Folyt. köv. (4)

Loretta Chase - Úri csirkefogók sorozat

Loretta Chase - Az Oroszlán leánya
Sorozat: Úri csirkefogók 1.

Műfaj: történelmi romantika
Kiadó: Gabo
Oldalak száma: 496 oldal
Várható megjelenés: 2012. június 29.
Eredeti ár: 2290 Ft

Fülszöveg: "Esme Brentmor gyengéd szívű, félelem nélküli lázadó, akinek indulatai forróbbak, mint lángoló vörös haja. Titokban arra készül, hogy megbosszulja apja halálát. Arra kényszerül, hogy együtt utazzon egy jóképű angol lorddal Albánia kemény és sivár vidékén át.
Varian St. George öntelt arisztokrata, aki eljátszotta a családi vagyont, és most csinos külsejéből és vele született sármjából él. Esme megveti ugyan önző és az élvezeteket hajszoló életmódjáért, Varian nyers érzékisége mégis felkelti benne a forró és édes szenvedélyt. Ahogy a veszedelmes utazás közelebb hozza őket egymáshoz, Esme a csiszolt külső mögött felfedezi a becsületes és bátor férfit, aki mindent elkövet, hogy méltó legyen hozzá, mert magáénak akarja… mindörökké."

Miért érdekel?

Történelmi romantikából sosem elég! Legalábbis nekem :)
Nem ismerem az írónőt, és ha jól tudom, korábban még nem is jelent meg könyve magyarul. Viszont nagyon sokan dicsérik, plusz egy kiváló fordító, Tóth Gizella neve is azt sugallja nekem, hogy ezt olvasnom kell!
Ráadásul, ahogy néztem a várható megjelenési időpontokat, 1 hónapon belül adják ki a köteteket. Ez jó is meg rossz is. Jó, hogy nem kell rá sokat várni, de igencsak rossz a pénztárcámnak.
Még azt nem tudtam eldönteni, hogy három vagy négy részes-e a sorozat. Az írónő honlapján úgy láttam négy, de akkor az miért nem jön most a többivel? Ha valaki tudja, szóljon!

A sorozat részei:

1. The Lion's Daughter (1992) - Az Oroszlán leánya (várható: 2012.06.29.)
2. Captives of the Night (1994) - Az éjszaka rabjai (várható: 2012.07.16.)
3. Lord of Scoundrels (1995) - Úri csirkefogó (várható: 2012.07.31.)
4. The Last Hellion (1998)

0 megjegyzés: