2012. november 19., hétfő

Hamarosan


Mostanában elég romantikus hangulatban vagyok, így most három ide illő könyvújdonságot mutatok nektek!

Belinda Alexandra - Vadlevendula
Kiadó: I.P.C. Könyvek
Eredeti ár: 3190 Ft
Várható megjelenés: 2012. november 23.

Fülszöveg: EMLÉKEZETES, AKÁR A LEVENDULA ILLATA…

 A Vad levendula elkábítja az érzékeket, a hatását az emlékezetünk még jóval a könyv letétele után is őrizni fogja.
A tizennégy éves Simone Fleurier-t kiszakítják az otthonából, a provence-i levendulaültetvényről, hogy Marseille-be küldjék. A városban az élet nehéz, sőt nyomorúságos, ám miután felfedezi a varieték világát, már arról álmodik, hogy egy nap híres énekesnő és táncos lesz.
A háború azonban közbeszól, Simone pedig rendkívül veszélyes döntést hoz – melyből az is kiderül, hogy a szerelem, akár a vad levendula, a legvalószínűtlenebb helyeken is kivirágzik¬…
A szerelemről és bátorságról szóló történet Marseille sikátoraitól a pompás párizsi pódiumokig, Provence földjeitől Berlin háború előtti dekadenciáján át New York dzsesszkorszakáig repíti az olvasót.

Jennifer Ashley - Lord Mackenzie tébolya
Sorozat:  Highland Pleasures 1.
Műfaj: történelmi romantika
Kiadó: Kossuth Kiadó
Eredeti ár: 1990 Ft
Várható megjelenés: az újságárusoknál már kapható 1390 Ft-os áron! Az online könyvesboltok közül a Líránál és Librinél is láttam, de csak előrendelhetőként. Viszont azt nem értem, hogy az újságárusnál megnéztem a könyvet (elég picike) és az 1390 Ft-os ár nem akciós ár, hanem ez van rányomtatva. Akkor a Líránál/Librinél, hogy adhatják drágábban????

Fülszöveg: A Mackenzie fivérek gazdagok, befolyásosak, veszélyesek és kiszámíthatatlanok. Egy nő sem éli túl, aki a közelükbe kerül. Sok pletyka kering róluk – tragikus erőszak, csillapíthatatlan vágyak, szeretők, botrányok.
London, 1881. Az a hír járja, hogy Ian Mackenzie őrült, és veszélyes a nőkre. Betht mégis elbűvöli a Lord. A lány megérzi, hogy a férfi romlottsága és kivételes tehetsége ellenére segítségre szorul. Az ő segítségére. Beth mindent felad a férfiért. Életének egyetlen értelme, ha mégoly veszélyes is, Ian Mackenzie lesz. Semmi sem szabhat gátat izgatóan viharos és buja erotikus kalandokkal teli kapcsolatuknak…
A Bestseller szerző, Jennifer Ashley romantikus, erotikus regénye több díjat nyert megjelenése évében. A Mackezie-sorozat különleges világa, szenvedélyes szereplői, fordulatos cselekménye és a sodró érzelmek magukkal ragadják az olvasót.

Celeste Bradley - Az álruhás
Sorozat:  Liar’s Club 1.
Műfaj: történelmi romantika
Kiadó: Victoria kiadó
Eredeti ár: 2999 Ft
Várható megjelenés: 2012. december 10.

Fülszöveg: A csodaszép Agatha Cunnington Londonba érkezik, hogy felkutassa eltűnt bátyját, Jamest. Az egyetlen nyom egy rejtélyes levél, amelyen a „Griffmadár” aláírás szerepel…
Agatha úgy dönt, hogy a tiszteletre méltó férjes asszony álruháját ölti magára – talán így észrevétlen maradhat a nyüzsgő nagyvárosban. Igen ám, de tervéhez szüksége van egy megfelelő férjre. Talán olyasvalakire, mint Simon Rain.
A férfi tagja a Liar’s Clubnak – megannyi hitehagyott bűnöző a királynő szolgálatában. Amikor valaki sorra öldösni kezdi a klub tagjait, Simon Rain azt a feladatot kapja, hogy keresse meg James Cunningtont. Simon inkognitóban megjelenik Agatha otthonában, s leküzdhetetlenül beleszeret a nőbe. Ezzel megszegi a klub legfőbb szabályát: Soha ne ess szerelembe!

0 megjegyzés: