2012. december 6., csütörtök

Könyvajánló


Kell! Kell! Kell!

Ez jutott eszembe, amikor megláttam A. O. Esther Elveszett lelkek című könyvének borítóját. A fülszöveg is tetszik, nagyon-nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet a könyv. Egy többrészes (valószínűleg 5-6 rész) sorozat kezdő kötetéről van szó. Az írónő ráadásul magyar, Aszódi-Ordódy Eszternek hívják. A könyv pedig már megjelent!

A. O. Esther - Elveszett lelkek
Összetört Glóriák 1.
romantikus fantasy
Decens Magazin Média Kft., 2012
Oldalak száma: 450
Eredeti ár: 3999 Ft

Fülszöveg: Hiszel a végzetben? A sorsszerű szerelemben?
Az Univerzum végtelen csendjében különös fényben ragyogó üvegcsékről suttognak. Úgy tartják, az ezüstszállal lezárt parányi palackoknak közük van élethez s halálhoz, ezért angyalok ezrei szállnak alá, hogy megszerezzék a világmindenség titokzatos kincsét. Sophiel, a bájos fiatal angyal lány glóriája és szárnyai nélkül érkezik a Földre, hogy küldetését teljesítse, ám nem számol azzal, hogy a halandó léttel emberi érzéseket is kap odafentről. A félelem, a fájdalom, a kétely és a gyász ugyanúgy ismeretlen fogalom számára, mit az életre szóló barátság, a keserű féltékenység, vagy a mindent felemésztő szerelem - de vajon meg tud birkózni mindezzel az ellenséggel való küzdelem során? Képes lesz-e vakon hinni, s véghezvinni feladatát?
Elijah a Sötét Angyalok vezére, harcos katona, aki sajátosan gondolkozik a jó és a rossz fogalmáról, miközben önálló életet élő, nyolcágú lángoló ostora - szövetségesei sorait erősítve - teszi a dolgát. Kiátkozott angyalként ő a legidősebb idelent, s bár maga sem hisz benne, egy váratlan esemény folytán örökre megváltozik az élete, s ezzel létezésének értelme.
Két össze nem illő lélek - és egy elkerülhetetlen találkozás, amely alapjaiban rengeti meg a világot…


0 megjegyzés: