2012. december 15., szombat

Hírek röviden


Az első hír nem könyvről, hanem rólam szól. December 1-jétől ugyanis újra dolgozó nő lettem. Tudom, nem illik a mostani gazdasági és munkaügyi helyzetben panaszkodni, de iszonyatosan nehéz majd ' három év után újra munkába állni. Most folyamatosan tanulok, pótolom a kiesett ismereteket, közben teszteket írok, vizsgázok. Borzasztóan fárasztó. Alig élek. Így sajnos egy másodperc időm sincs, hogy olvassak, pedig annyi mindent szeretnék, hisz tele van a polcom jobbnál jobb könyvekkel. Rengeteg véleménnyel vagyok elmaradva, de igyekszem pótolni őket. Az biztos, hogy most már rövidebbek lesznek a könyvekről szóló posztok, mert egyszerűen nem győzöm munka mellett. De abbahagyni meg nem akarom, mert szeretem ezt a blogot :)

Na, de most már nézzük mi újság a könyves világban! És mivel közeleg a Karácsony, így a téma: különleges akciók:)

Cor Leonis Kiadó:
A Marie Claire december 14-i, illetve a Nők Lapja december 19-i számában 1000 Ft-os kupont találsz, amit bármely kiadványukra (tehát a könyvcsomagokra, az akciós és outlet könyvekre is!) fel lehet használni. Akkor használható fel a kupon, ha a rendelni kívánt könyvek értéke eléri a kupon összegét, illetve minden rendelésnél egyszerre csak egy kupont lehet érvényesíteni. Jó hír, hogy határidő nélküliek. Így akár a jövő évi megjelenéseknél is beválthatóak.

Most pedig december 24-ig minden nap más-más könyvüket vásárolhatod meg a 35 % kedvezménnyel a kiadó könyváruházában.

EGMONT Hungary:
Ha még nem tetted, akkor december 17-ig van lehetőséged a kiadó 2+1 akciójában beszerezni a hiányzó Egmont Dark vagy Myzt könyveidet! A webshopos 20% kedvezménnyel együtt él az akció! Így tényleg nagyon jó áron lehet megvenni akár Nalini Singh vagy Larissa Ione regényeit. A Darkos könyveket nagyon ritkán akciózzák, így ez egy kihagyhatatlan lehetőség!

Könyvmolyképző Kiadó
Minden nap meglepetés egyészen szentestéig! Ajándék könyvrészletek, akár 50% kedvezmény a kiadó karácsonyfáján! Ráadásul már 2 könyv vásárlása esetén is ingyenes a szállítás.

Ulpius-Ház Kiadó
Folyamatosan jelennek meg a régóta várt könyvek :)
A Libriben és az Alexandrában, valamint a kiadó webshopjában is december 31-ig 2+1 akcióban lehet válogatni és vásárolni akár az újdonságok közül is! Az online alapkedvezményekkel nem összevonható az akció, kiv. Libri, ott a törzsvásárlói kedvezmény is igénybe vehető.
És ami számomra a legjobb hír volt: végre Debrecenben is van Ulpius bolt!!!!
Ráadásul most már nekem is van törzsvásárlói kártyám, amibe a korábbi netes vásárlásaim után, visszamenőleg megkaptam a pecséteket!

0 megjegyzés: