2013. április 20., szombat

Az 1. blogszülinap

Igaz, hogy nem ma, hanem még 18-án, betöltötte a blog az első születésnapját!

Bevallom, nem hittem volna, hogy megéri ezt a napot, különösen az utóbbi időszak miatt. Mióta visszamentem dolgozni, egyszerűen képtelen vagyok jól beosztani az időmet, így alig jut időm olvasni, a blogról nem is beszélve. Ha meg nem az időhiány a gond, akkor persze van más. Mint pl. a héten is csak 2 napot kellett mennem dolgozni és beterveztem, hogy akkor én mennyi mindent el fogok olvasni, írok majd értékelést, szülinapos posztot, meg várható megjelenésekről stb., erre persze semmi nem lett belőle, mivel lázas betegen fekszem iszonyú fej- és torokfájással megspékelve. Ráadásul a kicsi is elkapta tőlem a kórságot :(

Tudom, nem egy olyan blogger van, aki anyuka, feleség, dolgozó nő egyszerre, így nekik tenném fel a kérdést: Ti hogyan osztjátok be az időtöket? Tudtok adni valami tippet?
Szívesen várom az ötleteket, a segítséget :)


Szóval tavaly április 18-án kezdődött minden. :) Egy kis stati:

- 92 bejegyzés
- 18 rendszeres olvasó
- az idekattintások száma pedig átlépte a 20.000-es határt.

Ahhoz képest, hogy az utóbbi időben alig-alig posztolok, úgy érzem ezek nagyon is szép számok. És köszönöm mindenkinek, aki kíváncsi az irományaimra és olvassa a bejegyzéseimet! Sokat jelent nekem!!!

Gondoltam rá, legyen valami szülinapi játék, természetesen könyvnyereménnyel, de egyszerűen nem tudtam eldönteni milyen könyvet sorsoljak ki. Még töröm a fejem, aztán ha sikerül, akkor indul a játék!:)

2 megjegyzés:

Magnolia írta...

Boldog blogszülinapot :)

Gica írta...

Köszi szépen :)