2013. október 10., csütörtök

Hamarosan

Az Ulpius kiadónál az utóbbi időben felgyorsultak az események, egymás után adják ki a könyveket. Most három olyan kötetet hoztam, amit nagyon várok. Dátumok még nincsenek, de remélem idén már a kezeim közé kaparinthatom őket!

1. Vééééééééégreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! A legeslegeslegeslegjobban várt könyv az FTT legújabb része. Bár sokan már olvasták angolul, és a nagy elfogultság ellenére is gyengécskének találták, én azért bizakodom, mert hát ízlések és pofonok, nemdebár? És azt nagyon sajnálom, hogy nem az eredeti borítóval jelenik meg :(
J.R.Ward - Végre szeretők
Fekete Tőr Testvériség 11.
paranormál-romantikus

Fülszöveg: Qhuinn – ismeretlen apa fia – hozzászokott, hogy egyedül van. A családja kitagadta, az arisztokrácia hátat fordított neki, ő azonban végül megtalálta az útját: az Alantasok Társasága ellen vívott háború egyik legkegyetlenebb harcosa lett. Az élete mégsem teljes. Lehetősége nyílik rá, hogy saját családot alapítson, mélyen legbelül mégis ürességet érez, mert a szívét valaki másnak adta…
Blay a hosszú éveken át táplált viszonzatlan szerelem után kigyógyult a Qhuinn iránti érzéseiből. Itt volt már az ideje: Qhuinn rátalált a tökéletes párra egy kiválasztott nő személyében, akitől hamarosan gyermeke születik – épp úgy, ahogy mindig is tervezte. Blaynek nagyon fáj együtt látnia őket, de ha egy elérhetetlen álomra építi az életét, biztosan csalódik. Ahogy már meg is tapasztalta.
A sors különböző útra tereli ezt a két vámpír harcost… ám miközben fokozódik a faj trónjáért vívott harc , és új játékosok bukkannak fel Caldwellben, akik halálos veszélyt jelentenek a testvériségre, Qhuinn végre megtapasztalja, mi is az igazi bátorság, és a két szív, amelyet egymásnak szánt a végzet… végül eggyé válik.

2. Tipikusan az a könyv, aminek elolvasom a fülszövegét és kell, kell, kell!!!
Jasinda Wilder - Beléd esve
Falling 1.
new adult

Fülszöveg: Nem Colton Callowaybe voltam először szerelmes, eleinte az öccséért, Kyle-ért voltam oda.
Kyle volt az első igazi szerelmem, az első, minden értelemben.
Aztán egy viharos augusztusi éjszakán Kyle meghalt, és vele halt az az ember is, aki addig voltam.
Colton nem arra tanított meg, hogyan éljek tovább. Nem gyógyította be a sebeket. Nem hozta rendbe a dolgokat. Arra tanított meg, hogyan kell szenvedni, és hogyan kell mindent elengedni.

3. És legvégül egy újabb sorozatkezdő kötet. 
Jay Crownover - Rule
Marked Men 1.
new adult

Fülszöveg: Shaw Landon attól a pillanattól fogva szerelmes Rule Archerbe, hogy meglátta őt.
A lányt nem taszítják piercingjei, tetoválásai és vad természete. Noha tisztában van vele, hogy Rule nem hozzá való, szívének nem tud parancsolni.
Rule tökéletes ellentéte mindannak, amit Shaw, a tiszta lelkű orvostanhallgató képvisel.
Egy olyan fenegyereknek, mint Rule Archer, Shaw Landon egy beképzelt királykisasszony – és nem utolsó sorban halott ikertestvére ex-barátnője. A lány mások szabályai szerint él, Rule csakis a saját feje után megy. Nincs ideje a Shaw-féle jóravaló, rendes lányokra, még akkor sem, ha ő az egyetlen, aki igazán ismeri őt.
De a rövid szoknya, a túl sok pohár születésnapi koktél és a megvallott titkok egy olyan estéhez vezetnek, melyet egyikük sem tud feledni.
A párnak most azzal a nehézséggel kell szembenéznie, hogy egy olyan lány, mint Shaw és egy olyan fiú, mint Rule hogy tudnak együtt maradni anélkül, hogy tönkretennék szerelmüket, vagy ami még rosszabb… egymást.

0 megjegyzés: